stokbrood met huisgemaakte kruidenboter of portie olijven met olie en knoflook (2 pers.)
gebakken pizzabodem met rozemarijn en zeezout
carpaccio van rundvlees met gemixte rucola en parmezaansnippers
(extra truffelmayonaise en pijnboompitten 2,00)
salade van gemixte rucola, Italiaanse tomaten, pijnboompitten en parmezaansnippers
gekookte octopus met gemixte rucola en knoflookdressing
gebakken champignons met knoflook, witte wijn en geroosterd brood
dun gesneden gedroogde ossenhaas met gemixte rucola en parmezaansnippers
verse buffelmozzarella met Italiaanse tomaten en basilicum
geroosterd brood met olijfolie, knoflook, Italiaanse tomaat en basilicum
geroosterd brood met Italiaanse roomkaas en parmaham
gepelde garnaaltjes in pittige tomatensaus
Italiaanse vleeswaren, bruschetta, groenten, kaas en olijven
spaghetti met diverse soorten vis in tomatensaus
lintpasta in een citroen-roomsaus en parmezaan
verse pasta gevuld met truffel insalie-roomsaus
pasta met pikante tomatensaus en parmezaan
pasta met aubergine, pijnboompitten, olijven, gemixte rucola en parmezaan
spaghetti met garnalen in lichte roomsaus en citroenrasp
spaghetti met gehaktsaus en parmezaan
verse pasta gevuld met vlees in roomsaus, ham en parmezaan
lintpasta met verse bospaddestoelen, parmaham, room en parmezaan
spaghetti met tonijn, kappertjes en verse tomaat
spaghetti met spek, room, ei en parmezaan
verse pasta gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus met parmezaan
ribeye met rozemarijn van de grill
dubbelgevouwen ossenhaas gevuld met mozzarella, ham,
augurk en gebakken uien
ossehaas met rozemarijn van de grill
medaillons met parmaham en salie in witte wijnsaus
reepjes ribeye met rozemarijn geserveerd op een
warme plaat
medaillons in citroen- of witte wijnsaus
gegrilde ribeye met gemixte rucola en parmezaansnippers
gegrilde ossenhaas met bospaddestoelen en truffel-roomsaus
Pepersaus 3,50
Bospaddestoelensaus 3,50
* Alle vleesgerechten worden geserveerd met frietjes en salade
* Extra spaghetti aglio e olio bij het hoofdgerecht 5,50 p.p.
zwaardvisfilet van de grill met olie en peterselie
grote gepelde gamba’s gebakken met knoflook en citroen
zeebaarsfilet van de grill met knoflook en peterselie
zalmfilet van de grill met knoflook en peterselie
zwaardvisfilet met olijven, kappertjes, pijnboompitten, rozijnen en verse tomaat
gebakken tarbotfilet in citroensaus
gebakken zeebaarsfilet in sinaasappelsaus
* Alle visgerechten worden geserveerd met frietjes en salade
* Extra spaghetti aglio e olio bij het hoofdgerecht 5,50 p.p.
tomatensaus, oregano, mozzarella en basilicum
tomatensaus, oregano, mozzarella en champignons
tomatensaus, mozzarella en ham
tomatensaus, oregano, mozzarella en salami
tomatensaus, oregano, mozzarella, ham en ananas
tomatensaus, oregano, mozzarella, ansjovis, kappertjes en olijven
tomatensaus, oregano, mozzarella, ham, paprika, salami en champignons
tomatensaus, oregano, mozzarella, gemixte rucola en parmaham
tomatensaus, oregano, gemixte rucola en parmezaansnippers
tomatensaus, oregano, mozzarella en pikante salami
tomatensaus, oregano, mozzarella, gorgonzola en salami
tomatensaus, oregano, mozzarella, champignons, artisjokken, olijven en ham
tomatensaus, oregano, mozzarella, tonijn, ui en olijven
tomatensaus, oregano, mozzarella, artisjokken, olijven, paprika, champignons en ui
tomatensaus, oregano, mozzarella, ansjovis, inktvis, garnalen, mosselen en tonijn
tomatensaus, oregano, mozzarella, gemixte rucola,
plakjes gedroogd rundvlees en parmezaansnippers
tomatensaus, oregano, mozzarella, champignons, salami, ui, ham en ei
tomatensaus, oregano en vier verschillende soorten kaas
mozzarella, champignons, ham en ricotta (dubbelgevouwen)
tomatensaus, oregano, mozzarella, pikante salami, paprika en jalapeno’s
* extra ingrediënt(en) 2,25
Kinderpizza naar keuze 10,50
Kinderpasta naar keuze 10,50
Gebak gedrenkt in koffie, likeur en slagroom
Kruimeldeeg gevuld met citroencréme (lauw/warm geserveerd)
IJstaartje van noga met nootjes
Sorbet van limoenijs, prosecco en wodka (2 pers.)
Truffel chocolade-ijs bestrooid met cacao
Truffel chocolade-ijs en overgoten met espresso
Warm chocoladetaartje met een hart van vloeibare chocolade
Citroenijs met een vulling van limoncello
Soesjes gevuld met slagroom, overgoten met chocolade
Diverse soorten kaas geserveerd met geroosterd brood
en vijgenjam
* Alle desserts worden geserveerd met slagroom