Over ons

Alle gerechten worden à la minute voor u bereid

Da Aldo

Mijn vader Aldo sr. begon in 1990 Ristorante L’Angoletto in de Amsterdamse Pijp. Vanuit de liefde die onze familie heeft voor een heerlijk diner en passie voor koken behoort het restaurant vandaag de dag nog steeds tot één van de beste Italiaanse restaurants van Amsterdam. Geliefd om zijn huiselijke gezellige sfeer en smaakvolle authentieke Italiaanse gerechten. Die worden nog steeds dagvers en à la minute bereid met de beste ingrediënten die de familie zelf uit Italië importeert.
Na veel ervaring te hebben opgedaan bij mijn vader Aldo sr. besloot ik in 2006 om voor mijzelf te beginnen. Mijn vrouw Hana en ik hebben voor Ede gekozen omdat ik hier geboren en getogen ben en Ede naar mijn mening de ideale locatie is voor een gezellig en informeel Italiaans restaurant. Wij zijn dus nu ruim 11 jaar aan de gang om onze gasten op dezelfde persoonlijke en informele wijze in de watten te leggen door authentieke en dagverse Italiaanse gerechten te bereiden zoals onze familie dat al generaties lang doet.
Buon appetito e arrivederci!

Hana & Aldo Ranieri

Kiest u voor kwaliteit met een gezellige informele Italiaanse ambiance dan kiest u voor ristorante Da Aldo!

We hebben gekozen voor een authentiek Italiaans restaurant omdat we kwaliteit willen leveren en tegelijkertijd onze gasten een informele en huiselijke sfeer willen bieden. Ristorante da Aldo is gevestigd in een monumentaal pand in het centrum van Ede. 
Reserveer uw tafel